WEB VIRTUAL REALITY
VIITORUL
ESTE AICI, VFS ONLINE

Adaugă o nouă dimensiune brand-ului tău cu o producție creativă în mediul realității virtuale.
Design digital, efecte vizuale și cele mai noi tehnologii sunt în spatele experiențelor de neuitat.

De la 360° la VR

Diferența de experiență a utilizatorului între video 360° și experiența VR poate fi descrisă ca o călătorie de la o "poveste" la o "poveste vie"

Experiența VR

Experiență Imersivă și Interactivă. Artiștii noștri VFX au abilități tehnice în experiențe de realitate virtuală, augmentată și mixte.

Tehnologie

Atingem cele mai înalte niveluri de imersiune și de fidelitate vizuală, compatibile cu dispozitive iOS, Android și Gear VR.

VRE

Viitorul Virtual Reality. Suntem mândrii să fim în prim-planul de dezvoltare VR, împingând tehnologia virtuală și augmentată către limite noi și interesante.

DE CE VFS ONLINE ŞI WEB VIRTUAL REALITY?

Echipa VFS Online înțelege pe deplin specificațiile, cerințele clienţilor și de asemenea, prioritatea este de a finaliza proiectele la timp și în limitele bugetului.

CARACTERISTICI VIRTUAL REALITY

Realitatea virtuală este mediul creativ de comunicare a viitorului a prezentului.
Dacă eşti în căutarea unui partener pentru un proiect în universul virtual… atunci ar trebui să vedem cum putem face acest lucru împreună.

 

TEHNOLOGIE UIMITOARE ŞI INOVATOARE

Împreună, putem crea experiențe captivante uimitoare,
care vor încânta şi inspira clienții şi vor aduce o valoare nouă în afacerea ta.

Tehnologia de mâine, utilizată astăzi.

  • Script în monoscopic/stereoscopic video 360 panoramic

  • Surse video cu efecte vizuale şi conținut comprimat 

  • Conținut optimizat pentru platforme mobile și desktop

  • Experiențe finale ambalate pentru comercializare

Încearcă tehnologia VFS Online

Suntem creativi. Suntem povestitori. Suntem agenţii schimbării. Creăm feţe virtuale.

SUNA ACUM

Web-ul așa cum îl știm va dispărea, pentru că va deveni tangibil, interactiv și mai captivant decât oricând. De fapt, poţi avea şi astăzi un web virtual reality, dacă deții un Oculus, HTC Vive, sau setul cu cască Samsung Gear. Am creat standardul WebVR, un standard JavaScript care permite pe site-uri normale, prin simpla apăsare a unui buton, să transforme imagini în peisaje incredibile 3D pe care le întâlneşti în VR.

tech-head-left

Save

Save

Save

Cum ar fi dacă ai putea naviga pe web în realitate virtuală? Imaginează-ţi potențialul. Hyperlinkuri te-ar putea duce pe Wikipedia la peisajele culturilor antice, introducând obiective de artă și de război. Site-uri de reţete ar putea avea miros în viziunea simulărilor de gătit. Industria auto -„uriaşul adormit”, ce ar putea avea showroom-uri virtuale cu unităţi de testare. Mesageriile ce ar putea deveni chat-uri față-în-față…

Save

Save

Save

Save

Pe unele site-uri care au activat WebVR, va apărea un buton pe care scrie vizualizați în VR”, sau chiar semnul „ochelari VR”. Atingeți acest buton, și, instantaneu, pagina 2D se va transforma într-o lume interactivă cu un sistem complet 3D. Este remarcabil. Chiar dacă stai într-un fotoliu cu laptop-ul în braţe, vei simţi furnicături în stomac de la viteza roller coaster-ului  înconjurat de copaci și un orizont pixelat.

Save

Save

Save

Save