SITEURILE WEB REALIZATE DE NOI RESPECTĂ CELE MAI BUNE PRACTICI ȘI STANDARDE

web design

Interfața grafică a website-urilor moderne este esențială pentru a pune în valoare informația prezentată și pentru a convinge un vizitator să parcurgă această informație, să cumpere ceva sau să partajeze conținutul. În același timp, website-ul trebuie să se încarce repede chiar și pe conexiuni slabe. Un web design de calitate va asigura ambele cerințe: grafică spectaculoasă și viteză bună de încărcare.

Pentru a atinge acest deziderat, web-developerii noștri folosesc doar instrumente software de calitate, verificate în proiecte anterioare și cu suport asigurat. În bugetul proiectelor realizate de noi este inclusă întotdeauna o parte semnificativă pentru licențele de software. Merită!

Vezi proiecte
Cere o cotație
Mobile ready website

Un website poate să arate extraordinar pe computer dar să fie aproape inutilizabil pe dispozitivele mobile – telefon sau tabelă. Acest lucru este inacceptabil în mediul online modern, unde peste două treimi  din utilizatori folosesc dispozitive mobile pentru a naviga pe internet.

Website-urile noastre se adaptează nativ dispozitivului de pe care sunt accesate, atât ca grafică cât și ca funcționalitate. Arată bine, se încarcă repede iar utilizatorul găsește rapid informația relevantă pentru el sau importantă pentru proprietarul website-ului.

Vezi proiecte
Cere o cotație
SEO Ready

Toate website-urile noastre îndeplinesc criteriile pentru un SEO foarte bun. De la codul de calitate la fotografiile bine indexate, de la structura paginilor la instrumente de SEO care vă permit să evaluați impactul conținutului în căutări, toate elementele website-ului contribuie la o poziționare superioară în rezultatele motoarelor de căutare.

Ca să ajungeți pe prima pagină, s-ar putea să trebuiască să investiți în publicitate. Dar nu ar fi minunat să plecați din start de pe pagina 2 sau 3, nu de pe pagina 1000? Un website bine făcut vă protejează bugetul de publicitate!

Vezi proiecte
Cere o cotație
User friendly

Nu trebuie să uităm că scopul principal al unui website este vizitatorul acestuia. Fie că este vorba de un potențial client, fie că este un vizitator care ar putea partaja conținut și v-ar putea promova astfel, utilizatorul website-ului este judecătorul ultim.

Website-ul trebuie să fie ușor de utilizat, intuitiv și să ofere acces rapid la informația relevantă. Chiar înainte de a demara construcția, vom face împreună cu dumneavoastră o analiză a potențialilor utilizatori ai website-ului, raportat la business-ul pe care doriți să-l promovați.

Utilizatorii vor vizita website-ul dumneavoastră nu doar pentru că au nevoie de ceva, ci și pentru că le place!

Vezi proiecte
Cere o cotație

Web Design de calitate pentru afaceri online.

CERE AUDIT GRATUIT

Administrare ușoară: WordPress

O platformă puternică, adaptată afacerilor mici și mijlocii. Și o comunitate puternică de dezvoltatori, în permanentă evoluție, conectată la cele mai noi tendințe web.

Versatilitate: WooCommerce

Cea mai bună platformă de eCommerce. Magazinele online construite pe WooCommerce sunt adaptabile la cerințele diverselor afaceri, la cel mai bun raport preț-calitate.

SEO pentru toți: Yoast

Un instrument software puternic și ușor de folosit. Puteți vedea singur ce impact are conținutul website-ului în căutările pe internet și puteți face ajustările necesare.

O afacere mai eficientă printr-un Web Design performant

Un web design de calitate presupune costuri de administrare mici. Costurile de întreținere ale website-ului vor fi rezonabile.

Puteți să vă încărcați singur conținutul. O interfață intuitivă și ușor de folosit vă permite să adăugați informații sau oferte.

Costurile cu licențele software sunt mici. Nu plătiți pentru versiuni noi ale produselor ci doar pentru suport. Și sunteți mereu la zi!

Durata de viață a website-ului este lungă. Aveți câțiva ani de business online în față, fără să mai faceți investiții majore.

Pentru afaceri online prospere!

Idei creative, tehnici inovatoare, abordări neconvenționale

Să pornim la drum!