Pay Per Click Marketing

Ne axăm pe o experienţă considerabilă, pe un studiu atent, pe reclame îndrăzneţe cu sens fiscal

PPC Management

Echipa noastră te poate ajuta să îți atingi obiectivele cu o strategie PPC la comandă, care îți permite să te concentrezi pe ceea ce este important pentru tine, fie că este vorba de expunere de brand sau un impuls asupra vânzărilor de e-commerce.

Google Shopping
Product Listing Ads.

Dacă dorești mai multe conversii prin magazinul tău, poți să te bazezi pe experiența noastră in Google Shopping. O modalitate încercată și testată pentru a afișa produsele tale în rezultatele motorului de căutare.

Social Media
Video Advertising

Descoperă un public nou și neexploatat prin direcționarea noastră inteligentă. Utilizăm platformele de social media si de video pentru imagine si conștientizarea brand-ului.

Display
Retargeting

Acoperim o gamă de formate text, imagini și te putem ajuta să livrezi mesajele brand-ului tău pe web catre utilizatorii potriviți. Fie că dorești să ajungi la utilizatorii care au interacționat deja cu site-ul, sau dorești noi vizitatori, serviciile noastre de afișare fac diferența.

AUDIT ȘI CONSULTANȚĂ

AUDIT ȘI CONSULTANȚĂ

Serviciul nostru de audit și consultanță îți poate oferi perspective valoroase pentru performanța contului tău și pentru optimizarea creșterii rentabilității investiției.

SUNA ACUM!
CAMPANII DE PRODUSE

CAMPANII DE PRODUSE

Gestionăm campaniile bazate pe obiectivele tale, folosim tehnici inteligente de licitație și te asigurăm că utilizăm bugetul tău în cel mai eficient mod.

SUNA ACUM!
CAMPANII SOCIAL MEDIA

CAMPANII SOCIAL MEDIA

VFS Online te va prezenta unui public nou și neexploatat și iți va transmite mesajul de brand la momentul potrivit prin direcționări inteligente.

SUNA ACUM!

Campanii Pay Per Click

Servicii media plătite pentru promovare one-off sau pentru campanii pe termen lung

Cu PPC nu trebuie sa mai aștepți pentru efectele SEO, sau Search Engine Optimization, care durează uneori câteva luni.
PPC oferă rezultate imediate și uneori este necesară o campanie în cazul în care competitorii utilizează PPC.
O campanie PPC ar trebui să se ia în considerare,doar dacă bugetul este adecvat pentru a te poziționa la un nivel minim în clasamentul de top cinci pagini pentru cuvintele cheie.

Display 95%
Retargeting 90%
Shopping Campaign 77%
Social Media 100%