Managementul Reputației

Dacă sunt suficient de bun, mă vor căuta clienţii pe mine! Aşa să fie oare?

Situația actuală

Înainte să începem orice fel de acțiune, trebuie să evaluăm situația actuală. Te ajutăm să identifici și să ai acces mai ușor la comentariile clienților, postări, articole negative pentru brand-ul tău.

Content pozitiv

Creăm mai mult content pozitiv astfel încât rezultatele negative să fie împinse tot mai jos in ranking, iar primele poziții să fie ocupate de contentul pozitiv.

Brand online

Avem cele mai bune strategii de a atrage linkuri de calitate considerate voturi de încredere. Pentru branduri putem crea și microsite-uri care să rankeze pentru căutarea brandului tău.

Activi in comunitate

Postăm content fresh si pozitiv. Păstrăm legătura și interacționăm cu oamenii din comunitatea ta online. Publicăm articole pe site-uri sau bloguri cu reputație.

Evoluţie

Evoluţie

Evoluţia brandului personal se referă la modul cum gândeşti, pregăteşti, poziţionezi şi menţii brandul tău. Este o abordare „din interior spre exterior”.

CONTACTEAZĂ-NE!
Evaluare

Evaluare

Evaluarea brandului personal se referă la percepţia celorlalţi despre tine ca brand, la modul cum clienţii, colegii, competitorii şi piaţa îţi validează eforturile de a deveni un brand. Aceasta este o abordare „din exterior spre interior”

CONTACTEAZĂ-NE!
Execuţie

Execuţie

Execuţia brandului personal se referă la acţiunile concrete pe care le întreprinzi pentru implementarea strategiei tale de branding. În mod ideal, execuţia brandului armonizează cele două abordări prezentate anterior.

CONTACTEAZĂ-NE!

Câtă notorietate îţi trebuie?

Managementul reputației este mai important ca niciodată în climatul actual de afaceri

Monitorizăm, găsim și raportăm recenziile de pe website-uri.
Furnizăm rapoarte zilnice pentru recenzii noi care ar putea afecta ratingul tău.
Furnizăm rapoarte de revizuire a creșterii de-a lungul timpului.
Revizuirile sunt active, astfel încât să puteți răspunde la orice comentarii negative.

Branding 100%
Content 95%
Postări 80%
Monitorizări recenzii 100%
Raportări 95%